Terms & Conditions


Odgovornost za objavljene sadržaje

pozezani.com ce poduzeti razumne i odgovarajuće napore kako bi informacije na ovim internetskim stranicama bile potpune i točne, ali ne odgovara u slučaju njihove netočnosti ili nepotpunosti. pozezani.com ne odgovaraju za štetu ili povredu koja može biti rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela ove web-lokacije ili nečeg što je na njoj objavljeno.

Ove internetske stranice sadrže i informacije trećih osoba i poveznice na druge internetske sadržaje. pozezani.com ne odgovaraju za sadržaje na vanjskim izvorima podataka do kojih mogu voditi poveznice s naših internetskih stranica, niti odgovara, niti upućuje na način i uvjete korištenja tih sadržaja.

pozezani.com ne odgovaraju za sadržaje koje na ove internetske stranice stave treće osobe.

Zaštita autorskog prava

Svi sadržaji objavljeni na ovim internetskim stranicama zaštićeni su autorskim pravom i mogu se koristiti samo pod uvjetima propisanim Zakonom. Ukoliko primjetite sa naše strane kršenje autorskih prava, molimo da nas obavijestite te će isti sadržaji biti uklonjeni sa naših stranica ili tražena dozvola autora ili vlasnika za njihovu besplatnu objavu

Promjene
pozezani.com zadržavaju pravo izmjene, dopune ili uklanjanja bilo kojeg dijela ovih internetskih stranica u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

Pozezani.com je nekomercijalna stranica i samim time sve reklame koje se vrte na njoj su posljedica korištenja besplatnih programa koji iziskuju stavljanje reklama ili se reklama vrti zbog plaćanja troškova zakupa servera ili kupovine komercijalnog programa.